Jäsenyys ja myICCC

Haluatko olla osa tätä näkyä?

ICCC:ssä olet osa kansainvälistä kristillisten vaikuttajien verkostoa. Yhteisössämme voit kokea, miten usko elävään Jumalaan vaikuttaa työn tekemisen motiivina; työtä ei tehdä vain itselle, vaan ‘’kuin tekisimme sen Herralle’’. Uskonelämä saa näkyä myös työpaikalla; siinä olemme ystävä- ja tukiryhmäsi.

ICCC:stä saat lisäksi varusteita oman sekä muiden työ- ja liike-elämän varustamiseen. Transformed Working Life -koulutusten ohella sinulla on pääsy myICCC -yhteisöön. Siellä   voit ladata opetusmateriaalia sekä katsoa opetusvideoita, joita työelämässä jopa vuosikymmeniä elävässä uskossa vaikuttaneet henkilöt eri puolilta maailmaa ovat tehneet työ- ja liike-elämässä olevien uskovien tueksi ja rohkaisuksi. Sivustolta löydät myös Transformed Working Life -opetussarjan. Jos olet jäsen, mutta sinulla ei ole vielä myICCC -tunnuksia, voit pyytää niitä sähköpostilla osoitteesta: international.office@iccc.net

Jäsenenä saat myös:

  • Jäsenkortin sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan myICCC.com -sivustolle.
  • ICCC News -jäsenlehden neljä kertaa vuodessa
  • Tiedotteita konferensseista, aluetapahtumista ja seminaareista

Jäsenmaksun suuruus määräytyy yhtiön liikevaihdon mukaan. Opiskelija- ja henkilöjäsenmaksut määräytyvät vuosikokouspäätösten mukaisesti. Kriisi- ja neuvonta-apu kanavoidaan yhdistyksen johtokunnan kautta.

Jäsenhinnat vuonna 2017

Opiskelijat 30 eur
Henkilöjäsenet 120 eur
Pienyritykset (lv < 100.000,- eur) 160 eur
Keskisuuret yritykset (lv < 500.000,- eur) 400 eur
Suuret yritykset (lv > 500.000,- eur) 800eur

 

Voit hakea jäsenyyttä Suomen ICCC:ssä täyttämällä lomakkeen:

Henkilöjäseneksi

Yritysjäseneksi

Lataa kansainvälinen ICCC applikaatio:

IOS-versio App Storesta
Android-versio Google kaupasta