Kokemuksia ICCC:n tapahtumista

”Syvä rakkaus Jeesukseen liikutti”

ICCC:n kansainvälinen kokous Genevessä löi minut suorastaan ällikällä. Laadukkaista, innoittavista ja sisältörikkaista puheista huolimatta jokin astetta syvempi asia tuntui lepäävän kaiken konferenssiin liittyvän yllä: aito, teeskentelemätön ja syvä rakkaus Jeesukseen Kristukseen sekä kanssaihmisiin. Se tihkui jokaisen päivän jokaisesta puheesta. Ennen kaikkea näin sen ICCC:n johtajien ja vastuunkantajien silmissä – he ovat ottaneet Jumalan todesta. Näin 23-vuotiaan nälkäisen kristityn näkökulmasta minulle merkitsi valtavasti se, että näin itseäni paljon vanhempien ja myös vaikutusvaltaisten uskovien seisovan järkähtymättöminä ja palavina niillä paikoilla, minne Herra on heidät asettanut.

– Emmi

”Paikka verkostoitua ja löytää rukouskumppaneita”

ICCC on paikka, jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat verkostoitua, jakaa yhteisiä tai omia huolen- tai ilonaiheita, löytää yhteistyö- tai rukouskumppaneita ja myös saada vahvistusta omaan hengelliseen elämään ja kutsumukseensa. On hienoa ja siunattua saada olla mukana tässä Jumalan työssä.

– Kati

”Meidät on kutsuttu ottamaan vastuuta!”

Meillä oli etuoikeus tavata ja verkostoitua tavallisten ammattilaisten kanssa jotka ovat antaneet Jumalan tehdä epätavallista työtä heidän elämässään. Olin niin inspiroitunut keskustelunaiheista! Opin, että meidät on kutsuttu ottamaan vastuuta ympärillämme; se ei tarkoita että tarvitsemme nimemme yhteyteen titteleitä, sillä johtajuus on yksinkertaisesti palvelemista. Opin myös tutkimaan Jumalan minulle antamia lahjoja tehdäkseni Hänelle erinomaista työtä tietäen, että voimme palvella häntä kokoaikaisesti jopa työelämässä.

– Angie

”Valona ja suolana”

Pidän ICCC:n näystä olla valona ja suolana työelämässä. Meidän pitäisi periaatteessa olla siinä tehtävässä aina. Usein kuitenkin kuvitellaan, että evankeliumin ilosanomaa voidaan julistaa vain kirkon piirissä ja sen seinien sisäpuolella.

– Ralph